Hammershøj Borgerforening har brug for din hjælp


Vi har brug for nye – og gerne yngre – kræfter i bestyrelsen i Hammershøj Borgerforening, som har lyst til og mod på at involvere sig i udviklingen i byen og være med til at tilbyde borgerne spændende aktiviteter og skabe gode oplevelser.


Det har været svært at finde nye medlemmer til det frivillige arbejde i bestyrelsen, derfor kommer vi med denne opfordring.

Vi mener, at Borgerforeningens arbejde fortsat er vigtigt for byen. Borgerforeningen er byens talerør ved kommunen og derudover arbejder vi med mange forskellige ting.

Eksempelvis er det Borgerforeningen, der står for flagallé i byen både til konfirmation, soppefest og private arrangementer.
Borgerforeningen sørger også for, at byens kalender er opdateret med de arrangementer, der sker i byen.
Derudover arrangerer Borgerforeningen hvert år Julemarked, Running Dinner og Ren by, og vi vil gerne have flere arrangementer ind. 

Disse arrangementer vil vi gerne kunne fortsætte med, derfor håber vi at der i Hammershøj er nogle interesserede nye bestyrelsesmedlemmer til Borgerforeningen.

Så mød op til vores generalforsamling tirsdag den 6. marts 2018 kl. 19.30 og tag gerne naboen med.

Er du interesseret i at blive en del af bestyrelsen hører vi meget gerne fra dig inden generalforsamlingen, du kan kontakte vores formand Lars Antonsen på tlf. 4074 8645.

 

Har du ikke lyst til at være med i bestyrelsen, men gerne vil hjælpe til, er du mere end velkommen til at melde dig som frivillig hjælper, så vil vi kontakte dig, når vi har brug for hjælp til opsætning af flag eller klargøring til arrangementerne.

MØD ENDELIG OP TIL GENERALFORSAMLINGEN – DET ER IKKE ENSBETYDENDE MED DU BLIVER VALGT TIL BESTYRELSEN
😊

Med venlige hilsener
Bestyrelsen i Hammershøj Borgerforening.