Hvorfor skal jeg betale kontingent til borgerforeningen???

 

Vi mener at borgerforeningens arbejde er vigtigt for byen.

Borgerforeningen er bl.a. byens talerør ved kommunen og investerer i byudviklingen i Hammershøj. 

I 2017 har vi fået lavet den flotte sti bagved kirken, som borgerforeningen har søgt fonde hjem til.

 

Det er også borgerforeningen, som står for flagallé i byen ved konfirmation, soppefest, bryllupper, begravelser og andre private arrangementer. Alle borgere i Hammershøj har mulighed for at bestille opsætning af flag alle, se mere vedr. flagalle lige her.

 

Når vi nærmer os julemåneden, så sætter Borgerforeningen lys op i lygtepælene og tænder byens juletræ. 

Vi sørger for at der bliver holdt pænt nede omkring søen, slået græs og tømt skraldespande. Et hyggeligt område alle borgere kan benytte frit og derfor vil vi selvfølgelig gerne være med til at sørge for at området forbliver lækkert. I 2016 fik vi nye borde-bænkesæt sat op omkring søen.

 

Derudover arrangerer Hammershøj borgerforening forskellige arrangementer henover året, vi har bl.a. Ren By efter soppefesten, Running Dinner i september, Julehalløj i december og vi håber at få flere arrangementer i løbet af året. Gode forslag modtages gerne på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Dit kontingent er med til at dække udgifterne forbundet til ovenstående samt denne hjemmeside. 

 

Kontingent 2019 kr. 150,00

 

Vil du gerne være medlem, kan du indbetale dit kontingent allerede nu til Andelskassen konto 5966 5004137 eller via mobilepay på 70087.

Husk at påføre navn og adresse på indbetalingen.